Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » inne kategorie » brązy, cyna, platery » Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63
Antyki wg Stylu
Kontakt
  • Antik Arkadiusz Woźniak
    NIP: 5932150350
  • E-mail:biuro@antik.pl
  • Telefon605 06 06 62
  • Godziny pracySALON ANTYKÓW
    w Cedrach Wielkich k/Gdańska

    Przed przyjazdem prosimy o telefon

    Sklep internetowy: CZYNNY 24h
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63
Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63
Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63
Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63
Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63
Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63

Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 0 zł

Numer katalogowy: m63

Cena: 500 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Szczypce do cukru Norblin XIXw 1872-73 plater galwanizowany unikat!!! Nr m63

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu